KULT ? en bog for alle

KULT er en bog, der kan alle krimi elskere op af stolen og fastholde dem i timevis. Altså en bog du bare ikke vil slippe igen. KULT handler om en lille dreng der forsvinder fra en børnehave i Södermalm i Stockholm og efterforskeren Mina Dabiri og hendes kollegaer bliver sat på sagen. Vi har længe ventet på KULT og det har været en kæmpe fornøjelse at følge fortsættelsen på Mina og Vincents eventyr. KULT er en spændende, nervepirrende og velskrevet bog, der vil fastholde enhver krimielsker fra første til sidste side.

Hvad handler bogen om?

Vi vil selvfølgelig ikke afsløre hele handlingen, men kort opsummeret så handler KULT om efterforskningen af et kidnapping af en lille dreng. Mina og Vincent genoptager kontakten og indbyrdes forhold og det er en kamp mod uret for dem, hvis de skal finde bagmændene i tide. KULT er andet uafhængige bind i trilogien om Vincent og Mina.

Hvad kan du forvente af bogen?

Du kan måske lige tænke, at det lyder som en typisk krimibog, og det er det også. Men der er altså noget helt særligt over denne bog. KULT er en spændende, nervepirrende og velskrevet bog, der vil fastholde enhver krimielsker fra første til sidste side, som sagt før.
Du kan forvente at blive fanget af handlingen og ikke være i stand til at lægge bogen fra dig igen. Så gå ud og køb bogen ? du vil ikke fortryde det!

Hvem er bogen for?

Det åbenlyse vil være at vi bare siger, jamen det er bare for krimi elskere, men det vil ikke være at gøre bogen retfærdig. Fordi denne bog kan faktisk nydes af mange. Selv om det er en kriminalroman, er det også en bog med en dybere mening. Den fanger dig og giver samtidig stof til eftertanke.
Vi vil derfor anbefale KULT til alle ? krimi elskere såvel som dem der ikke lige er så vilde med krimier. KULT er en bog der kan nydes af alle.

Hvad er der så så specielt ved bogen?

Det er svært at sige hvad der er så specielt ved denne bog. Det er en bog der bare fanger dig fra første side. Der er noget helt særligt ved denne bog. Det er helt klart at den er godt skrevet og det er også helt klart at den er godt udviklet. Men der er noget mere. Den giver dig stof til eftertanke og man kan virkelig mærke at der er noget på spil.

Konklusion

KULT er en bog vi varmt kan anbefale. Det er en bog der fanger en fra første side og holder fanget til sidste. Det er en bog der får en til at tænke og en bog der giver stof til eftertanke.